Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) 3. Lig 1. Grupta mücadelesine devam edecek olan Artvin Hopaspor Kulübünde tam kapasiteli stat ve spor tesisi eksikliği tamamlanmayı bekliyor.

Artvin’in yetenekli gençlerinin altyapıdan yetişerek spora kazandırılması için önemli olan tesislerin yapımı için projelendirme aşamasına gelindi.

Lütfü Kolçak başkanlığında faaliyetlerini devam ettiren kulübün öncelikli hedefi tesis ve stat yenilemek.

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kolçak, “Bu sene ciddi çalışmalar başladı proje aşamasındayız. Umarım en kısa zamanda bu süreç biter ve tesis yapımına başlarız.” dedi.

Artvin Hopaspor Kulübünün bu yılki hedefinin stat ve tesis yapımı olduğuna dikkat çeken Kolçak, “Mevcut alanı yıkıp, 5 bin kişilik bir tribün ve en az 70-80 kişiyi barındıracak sosyal tesis olarak projelendik.” dedi.

Kulüp Başkan Vekili Osman Akkaya da tesisleşmenin önemine değinerek, “Bizim stat ve tesis ihtiyacımız var. Altyapıdan oyuncu yetiştiriyoruz ama bu çocuklarımızın dinlenme alanı yok. Milletvekili Faruk Çelik söz verdi inşallah onun destekleri ile de hızlıca yapılacaktır. Bunu dört gözle bekliyoruz.” diye konuştu.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: Editör Masası