Türkiye'nin en büyük Atatürk heykelini ziyaret eden Zorluoğlu ve beraberindeki Giresun Belediye Başkan Aytekin Şenlikoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy dernek üyeleri tarafından çiçeklerle karşılandı.

AÇÜ’de Şampiyon MYO AÇÜ’de Şampiyon MYO

 Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bora Mercan, Doğu Karadeniz’in güzide il ve ilçelerinin değerli belediye başkanlarını yeryüzü cenneti Artvin’de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Artvin’de binlerce Trabzonspor taraftarının bulunduğunu belirten Mercan, “Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Yönetimi olarak Trabzonspor’a her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Şampiyon olduğumuz yıl iç sahadaki bütün maçlara organize bir şekilde yüzlerce taraftarlarımızı otobüslerle ve özel araçlarla götürdük. Şampiyonluğumuzu Artvin’de düzenlediğimiz konserle taçlandırdık. Konserimize destek veren Orta Hisar Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç’e ayrıca teşekkürlerimizi sunuyorum. Trabzonspor bizim bir yaşam tarzımız oldu” dedi.

trabzonspor derneği (2)

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Metin Genç “Komşu ilimiz Artvin her zaman her şart altında Trabzonspor’un yanında yerini almış ve desteğini samimi bir şekilde vermiştir.  Artvin şehrinin bizim nazarımızda yeri çok özeldir” diye konuştu.

 Karşılamada Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bora Mercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Bayram Sarayoğlu, Murathan Taşkın ve Fahrettin  Şahin belediye başkanlarına

"Artvin Trabzonspor Sevdalıları" yazılı atkı hediye ederek fotoğraf çektirdi.

Haber: Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası