Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.” Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Adıyaman’a giderek depremzede kadınlarla bir araya geldi. Baro üyeleri ayrıca hazırladıkları kadın paketlerini de bölgede bulunan kadınlara iletti.

Hazırlanan paketlerin 8 Mart’ta kadınlara ulaştırıldığını belirten Artvin Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Av. Elif Oya Gültekin “Baromuz Kahramanmaraş ve Hatay merkezli gerçekleşen on bir ilimizi etkileyen depremin ardından 2'nci kez Adıyaman'a giderek depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor. Baro Başkanımız Sayın Av. Ayla Varan, Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız Sayın Av. Elvan Güven Yılmaz, Baromuzun üyesi kurum avukatlarımız Keziban Demir Kopuz, Betül Mert, Zeynep Betül Şahin; deprem bölgesi olan Adıyaman'da bulunan depremzede kadınlarımız için hazırlanan paketleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile kendilerine ulaştırdı.

1678369579-034abf3d0d

Bir kez daha; Artvin Barosu olarak deprem bölgesinde etkilenen kadın arkadaşlarımızın yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz” diye konuştu.

Adıyaman’a giden ekip içerisinde ;  Artvin Baro Başkanı Av. Ayla Varan, Baro Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Av. Elif Oya Gültekin, Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av. Elvan Güven Yılmaz, Baro üyesi kurum avukatları Keziban Demir Kopuz, Betül Mert, Zeynep Betül Şahin yer aldı.

Sedat Başar

1678369575-5cae2e179e

Editör: Haber Masası