Türkiye 14 Mayıs’ta 28. Dönem Milletvekillerini 28. Mayıs’ta ise 13. Cumhurbaşkanını seçmek için sandığa gitti.

Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı olarak seçime giren partilerin Cumhurbaşkanlığını göğüsleyen adayı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

Yoğun seçim sürecini geriden bırakan İYİ Parti Ardanuç İlçe Başkanı Selçuk Babacan, ekonomik krizin faturasının vatandaşa kesildiğini ve mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

CHP seçim startı verdi CHP seçim startı verdi

Seçim sürecinin eşit koşullarda yürütülmediğine vurgu yapan Babacan, “Seçimi geride bıraktık, ilçemizde son derece olağan akışıyla son derece demokratik geçti fakat seçim yarışında eşit koşullarda yaşanmadı. Ama her şeye rağmen günlerce uykusuz kalan gece gündüz çalışma yapan örgütüme teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

Vatandaşın tercihinin kendileri için önemli olduğunu ve seçim sonucundan çıkardıkları dersler olduğuna dikkat çeken Babacan, “Halkımızın tercihi bizim için önemlidir. Bizi nasıl gördüğünü ve bizim eksiklerimizi bizlere gösterdiler. Genel Başkanımız Meral Akşener’in her iki turda da yürüttüğü seçim çalışmalarında ifade ettiği gibi halkımızın dertleri bizim derdimizdir anlayışıyla bizlerde ilçemizde çalışma yürüttük. Bizler doğruları anlatarak, ülkemize ve ilçemize iyiliği, güzelliği hak ettiğini ifade ettik. Demokrasiye inanan, parlamenter rejime inanan ve ülkemize demokrasiyi yeniden kazandıracağımız inancımız asla son bulmadı ve bıraktığımız yerden yine sahadayız yine halkımızla birlikteyiz. Yaşanan ekonomik krizin faturası her geçen gün ağırlaşırken halkımız bu faturayı öderken biz kabuğumuza çekilmeyeceğiz.

Sevgili halkım umudumuzu yitirmeyelim bizler var olmaya devam edeceğiz ve bu ülkeye iyilik ve güzelliklerin gelmesi için mücadelen asla vazgeçmeyeceğiz.” diye konuştu.

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası