Türkiye Pazar günü Cumhurbaşkanlığı ikinci turu için yeniden sandığa gidecek. Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Yönetimi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu, Türkiye Gönüllüleri Artvin İl Koordinatörü İsmet Başar, Artvin’de 9 ilçede kullanılan oylara sahip çıkacaklarını söyledi.

Başar yaptığı açıklamada, “Milletin iradesinin sandığa eksiksiz yansıması için vatanımızın her yerinde çalışan Türkiye Gönüllüleri olarak Artvin’de de 9 ilçemizde verilen oylara sahip çıkacağız.

Adaydan, partilerden ve siyasi farklılıklardan bağımsız olarak güvenilir bir seçim için el ele vererek sandığa, irademize ve geleceğimize sahip çıkıyoruz. Sen sandığa git ki Artvin’in iradesi de sandığa tam yansısın.” dedi.

Seçimlerin Türkiye’nin kaderi için çok önemli olduğunu kaydeden Başar, gelecek nesillere karşı büyük sorumlulukları olduğuna değinerek, “Bu hepimiz için vatanımız için, milletimiz için, gelecekte “Sen o gün bir şey yapmadın mı?” diyecek nesillerimiz için en büyük sorumluluğumuzdur. Vatandaş kimi isterse onu iş başına getirir. Millet ne derse o olur! Adil ve güvenilir bir seçim gerçekleştirmek bütün siyasi farklılıkların ötesine geçen büyük bir davadır. Bizim için bu bir Türkiye Davası’dır.” diye konuştu.

Vatandaşları Türkiye Gönüllülerine üye olmaya davet eden Başar, “Türkiye Gönüllülerine www.turkiyegonulluleri.org adresindeki ‘Gönüllü Ol’ butonuna basarak milletin iradesine sahip çıkmak için bize katılabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

İnsanlığımızdan Utanıyoruz İnsanlığımızdan Utanıyoruz

Türkiye Gönüllülerinin amacından da bahseden Başar, şunları söyledi: “Türkiye Gönüllüleri seçimlerin adil, güvenilir ve tarafsız şekilde gerçekleşmesi için görev yapan, tamamen gönüllü insanlarla kurulmuş bir vatandaş inisiyatifidir. Dernek veya vakıf statüsü bulunmamaktadır. Herhangi bir siyasi partinin bir parçası, kolu, örgütü veya teşkilatına dâhil ya da ait değildir.

Türkiye Gönüllüleri; kuruluş amacı, gönüllük ilkeleri ve yapısı gereği hiçbir şekilde bağış toplamayacak ve kabul etmeyecektir. Buna bağlı olarak Türkiye Gönüllüleri bünyesinde görev üstlenmek isteyen vatandaşlar, bu platformdan ayni ya da nakdi bir karşılık beklemez.”

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası