İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İzmir Planlama Ajansı (İZPA) tarafından düzenlenen “İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi” sona erdi. Belediye Başkanı Demirhan Elçin, 15 -21 Mart tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilen İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’ne katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi, Millet İttifakı liderlerinin mesajları ve geniş bir katılımla gerçekleştirildi. İzmir’deki Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde “Yeniliğe Davet” başlığıyla yapılan İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’ne Demirhan Elçin de katılım sağladı.

İkinci Yüzyılın İktisat Kongresine katılan Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, “İzmir Büyükşehir Belediyemizin organizasyonunda Başta CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Millet ittifakını oluşturan partilerin Genel Başkanlarının iştirak ederek katkı sundukları İkinci Yüzyılın İktisat Kongresine katıldım.

İzmir Büyükşehir Belediyemizin büyük emek ve çaba ile hayata geçirdiği bu organizasyona başta Sn. Tunç Soyer Başkanımız olmak üzerine İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'nin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İYİ Parti'yi temsilen ise Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale İzmir’de bir araya geldi.

CHP seçim startı verdi CHP seçim startı verdi

Bahar Öztürk

Editör: Haber Masası