CHP Artvin Milletvekili adayları Uğur Bayraktutan ve Oğuz Kurdoğlu, kentte yürüttükleri seçim çalışmaları kapsamında Şavşat’ta miting düzenledi.

Partililer yemekte bir araya geldi  Partililer yemekte bir araya geldi 

Aynı gün ilçede miting yapan AK Parti Milletvekili adaylarının düzenlediği mitingde Şavşat için yapacakları projeler hakkında eleştirilerde bulunarak “Sayın bakanım, siz CHP’nin birinci sıra adayı değilsiniz benim. Siz iktidardayken yapmadınız onları biz yapacağız” dedi.

Bayraktutan, Çelik’in açıklamalarına gönderme yaparak şunları söyledi: “Sayın bakana saygım sonsuz asla saygısızlık etmek istemem. İsrafil beye de ağabey derim ona da saygım sonsuz. Ama sayın bakan biraz önce burada demiş ki ‘köylere asfalt yapacağız. Turizm kadastrosunu halledeceğiz. Futbol sahasını yapacağız. Şavşat Sahara tünelini yapacağız.’ Sayın bakan sen Cumhuriyet Halk Partisinin birinci sıra adayı değilsin, birinci sıra adayı Uğur Bayraktutan. Onları bırak ben söyleyeyim. Aslında bunları söylerken İsrafil beye haksızlık ediyorsun. Futbol sahasını yapmadın diyorsun. Köy yollarını parke yapmadın diyorsun. 14 kilometre Şavşat turizm yolunu yaparım diyerek İsrafil beye haksızlık ediyor. Ne diyoruz CHP İsrafil bey için de var. Hepsini seviyoruz hiçbir problemimiz yok. 14 Mayıs’ta savaşa girmiyoruz. Seçime giriyoruz. O nedenle diyoruz ki 14 Mayıs’ta düğünümüz var.”

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası