Kemalpaşa Kaymakamı Deniz Yıldırım Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Kaymakam Yıldırım, bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren değerlerin başında geldiğine dikkat çekti.
Kaymakam Yıldırım, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
Millet olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Maneviyatı yüksek, insanları birbirine yakınlaştıran, toplumsal barışı pekiştiren ve aynı zamanda dargınlıkların son bulduğu bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir. Bu sebeple söz konusu müstesna günler, anlam ve önemine uygun olarak kutlanmalı, özellikle yaşlılar, yetimler, kimsesizler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ziyaret edilerek gönülleri alınmalı ve yardım eli uzatılarak yalnızlıkları hissettirilmemelidir.
Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimizin, ve tüm Kemalpaşa halkının mübarek Ramazan Bayramını kutlar; nice mutlu ve sağlıklı bayramlara erişmeyi yüce Allah’tan niyaz eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Songül Yılmaz

Deniz, ulaşımda aksamalara neden oldu Deniz, ulaşımda aksamalara neden oldu
kemalpaşa kaymakamı

Editör: Haber Merkezi