Fahri Acar Öğretmenler günü ziyaretleri gerçekleştirdi.
Arhavi Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu'na Öğretmenler günü dolayısıyla ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Borçka Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır’da yer aldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, Hopa, Murgul, Arhavi İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Şube Müdürü Özcan Köse ve İlçe Şube Müdürleri eşliğinde, 2021-2022 eğitim öğretim yılında emekli olan Arhavi Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu'nu ziyaret etti. Arslanoğlu'nun 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik eden Acar "En yaşlımızdan en gencimize biz büyük bir aileyiz, çocuklarımıza en iyi hizmeti vermek için birlikte çaba gösteriyoruz. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." dedi ve uzun yıllar eğitim adına yapmış olduğu başarılı çalışmalarından ötürü Arslanoğlu'na teşekkür etti.
Fahri Acar, Arslanoğlu'na ziyaretlerinin ardından yıllarca eğitime gönül veren, 1964 yılında başladığı meslek hayatında birçok okulda öğretmen ve idareci görevinde çalışarak ülkemizin geleceği çocuklar için çabalayan ve 81 yaşında ebediyete irtihal eden Emekli Öğretmen Hüseyin Kuruoğlu'nun Arhavi Sırtoba köyündeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Acar, Hüseyin Kuruoğlu'nun ailesine başsağlığı dileklerinde bulunarak acılarını paylaştıklarını ifade etti .
Borçka Milli Eğitim Müdürlüğü

Geleneksel İftar Buluşmasına Yoğun İlgi Geleneksel İftar Buluşmasına Yoğun İlgi

Editör: Haber Merkezi