Sezer Soykök’ün yazdığı ve yönetmenliğini Serdar Sevtekin’in üstlendiği, iki mahkûmun cezaevinden kaçmaları ile gelişen olayların mizahi bir dille anlatıldığı, “Buyur Burdan Kaç” adlı tiyatro oyunu, Artvin’de de sergilendi.

buyur burdan kaç ey29 (3)

6 Yıldır Adalet Arıyor 6 Yıldır Adalet Arıyor

Artvin Çoruh Üniversitesi Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezinde Sahnelenen tiyatro sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan İpek Tenolcay, "Artvin'e ilk defa oyun için geliyorum.  Daha önce geçmişliğim var. Salon çok güzel. Akustiği iyi, Artvin'de açıkçası böyle bir salon beklemiyordum. Kulis muhteşem, bizi çok iyi ağırladınız, ayaklarınıza sağlık." dedi.

buyur burdan kaç ey29 (2)

Oyuncu Deniz Pulaş ise yaptığı açıklamada Artvin’de sahne almaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek,

"Artvin'e ilk kez 'Buyur Burdan Kaç' adlı oyuna geldik. Artvin'i ilk defa görüyorum. Yol boyu zaten aşık olmamak mümkün değil. Karadeniz'i severim çünkü ben de Rizeli sayılırım büyüklerimiz oradan gelmiş. İstanbul'a deşarj olmuş olarak döneceğiz. Bundan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz. Seyircilerimiz çok tatlıydılar. Öbür gün Giresun'a geçeceğiz orada da oyunumuz var. Yarın Hopa'da kalacağız. Artvin'e doyamadık. Onun için bir kere daha gelmek lazım diye düşünüyorum daha iyi tanıtımlar olursa şehirde daha çok insana ulaşır. Bulunduğumuz salonu çok beğendik, sahne muhteşem insanlar da çok sıcaktı." diye konuştu.

Haber:  Eda BAŞAR ÖZKAN

buyur burdan kaç ey29 (4)

Editör: EDA BAŞAR ÖZKAN