AK Parti 28’inci dönem Artvin Milletvekili Adayı Faruk Çelik, Şehitlik Köyü Muhtarlığının düzenlediği organizasyon ile vatandaşlar ile bir araya geldi.

Burada köy halkına hitap eden Çelik, doğalgaz hattının geçtiği ancak konutlara gaz verilmeyen köye gaz verileceğini söyledi.

şehitlik köyü (2)

Doğalgazın getirilmesinin zor bir işlem olmadığına değinen Çelik, seçimlerden sonra yapılacak olan ilk çalışmalar arasında Şehitlik Köyüne doğalgaz verilmesi olacağını ifade ederek, “Doğalgazı mahallemize ve köyümüze yaygınlaştırmak zor bir iş değil.  İnşallah 15'inden sonra bu doğalgazı Artvin'e getiren firma ile görüşürüz böyle yarım yamalak iş olmaz yani yapmıyorsan sök boruları git. Vatandaşa zulmeden bir yönetim anlayışı olmaz. Kimse bedava yapmıyor bu işleri. Herkes bedel ödüyor, devlet ücret ödüyor. Vatandaşın hizmetini görmek için veriyor eğer görmüyorsa hizmet verecek adamı getirecek. Şehitlik köyünden doğalgaz geçecek ama vatandaşlar hizmet almayacak bu ayıp.  Yamalı iş yapmayın şuraya 200 metre beton veya asfalt dökelim olmaz. Yol ne kadarsa hepsini dökersin bitirirsin herkes teşekkür eder. Yamalı bohça işi olmaz. Bazı köylerde 30 metre beton döktük diyor diğeri 50 metre döktük diyor bu iş görmez. Bundan sonra plansız ve hatıra binen iş yapmak yok. İşleri bölerek herkesi memnun edemezsiniz. Ben göğsümü gererek bunu sağlayacağım parçalı iş yapılmayacak başlanılan iş bitirilecek.” dedi.

Köyümüzde Yaşanacak Bir Durum Kalmadı.” Köyümüzde Yaşanacak Bir Durum Kalmadı.”

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası