Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber mesajında: “İnsanların kaliteli, mutlu ve esenlikli bir yaşam sürmelerinin ana koşulu sağlıklı bireyler olmalarından geçmektedir. Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler, eğitimin artmasına, üretimin güçlenmesine, ülkenin kalkınmasına dolayısıyla toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunarlar.
İnsan sağlığının korunması, sağlık sorunlarının ortadan kaldırılması adına pandemide, her koşulda görev yapan doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu çabanın değeri ölçüsüzdür.
Şüphesiz ki dünyada yayılan ve insan sağlığına büyük tehdit oluşturan Koronavirüs’e karşı da sağlıkçılarımızın emekleri aşikârdır. Sağlıkçılarımızın açıkladığı tedbirlere uymak onlara bu süreçte en güzel destek olacaktır.
Ülkemizde modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen ve ilk kez 1919’ da işgal altında ki İstanbul’da tıp öğrencileri tarafından kutlanan 14 Mart Tıp Bayramında, hayatını tıp bilimine ve insanlığın hizmetine adayan, sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

“İcraata ve hizmete oy verelim” “İcraata ve hizmete oy verelim”

Editör: Haber Merkezi