Arhavi’de yapılan toplantının ardından Ardanuç’ta da yapılan ilçe danışma kurulu toplantısına İl Başkanı Orhan Atan, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, CHP eski İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Ardanuç İlçe Başkanı Mesut Aksakal, il, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

ArdanuçChp toplantı 2

Toplantılarda partililerden alınan talep ve eleştirilerin CHP Genel Merkezine raporla sunulacağını ifade eden İl Başkanı Orhan Atan, “Seçimlerde neleri eksik ve yetersiz yaptık bunları konuşalım ve önümüzdeki yerel seçimlerde neleri yapmalıyız bunları konuşalım” dedi.

CHP Ardanuç İlçe Başkanı Mesut Aksakal da toplantıda yaptığı konuşmada, “Partimiz, seçimi kazanmak için tüm koşulların olmasına rağmen ne yazık ki biz bu seçimi kaybettik. Ardanuç’ta bu secimi her zaman kazandık bu seçimde de ilçede kazandık. Ardanuç halkına teşekkür ediyorum. Bu yenilginin nedenlerini bugün konuşmak için buradayız. Kırmadan yeni bir döneme hazırlanmak ve yenilenmek zorundayız.” diye konuştu

Çiftçiyi İyice Bitirmeye Çalışıyor" Çiftçiyi İyice Bitirmeye Çalışıyor"

ArdanuçChp 3

Parti içerisinde nitelikli değişimin olması gerektiğini dile getiren Ahmet Biber de, “Ben örgütüne küsmedim doğrusu bir kırgınlığım oldu. Parti’de yaşanan sıkıntılar ve ittifakta olan partilere seçilecek yerlerden konuldu ve bizim vekillerimiz seçilemedi. Değişim olmalı ama nitelikli bir değişim olmalıdır diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Toplantıda söz alan partililer görüş ve eleştirilerini dile getirirken, il başkanı Atan da bunları genel merkeze sunmak için not aldı.

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası