Türkiye’de 14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimlerine ATA İttifakı olarak giren ve ikinci turda kilit ittifak haline gelen ATA ittifakının kurucusu Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ikinci turda Millet İttifakını destekleyeceğini açıkladı.

CHP Artvin İl Başkanı Orhan Atan 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemenin doğru karar olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Atan, “28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan ikinci tur seçimlerinde Ümit beyin tercihi bizin için önemliydi, bu yaklaşım bizi mutlu etmiştir. Biz Millet İttifakı olarak bu düzensiz düzenden kurtulmak istiyoruz. Bu noktada bizle aynı fikirde milyonlarca vatandaş var. Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 28 Mayıs Pazar günü 13. Cumhurbaşkanı olacağına inancımız tam. Ümit Özdağ’ın da bunu görüp tercihini Millet İttifakından yana kullanması doğru bir adımdır.” dedi.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi olarak sandık başında görevli olacak herkesi tamamladıklarını da ifade eden Atan, “Artvin’in tüm ilçe ve köylerinde sandık başında görevli olan müşahitlerimiz ve görevlilerimiz tamam. Vatandaşlarımız sandık güvenliği açısından rahat olsunlar.” Diye konuştu.

Adaylıkta Güçlü İsim Adaylıkta Güçlü İsim

Atan ayrıca, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’ın da seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası