14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2’nci tura kalması sebebiyle 28 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimler ile ilgili seçmene seslenen Borçka CHP İlçe Başkanı Vehbi Yılmaz, 28 Mayıs seçimlerinin 2’nci bir şans olduğunu vurgulayarak,

Borçka 103. Yıl Dönümünü Kutladı Borçka 103. Yıl Dönümünü Kutladı

“Siz sayın seçmenimize ikinci şans. Bu şansı iyi değerlendirip iyi düşünmek gerek. Hayat insana o şansı çoğu zaman vermez. Yaptığınız tercihin olumlu, olumsuz sonuçlarına da katlanırsınız ve bunun geri dönüşü yoktur. Siyasette böyledir. Bir oy kullandınız, bir tercih yaptınız mı 5 yıl bunun sonucuna katlanırsınız. Nimeti de paylaşırsınız külfeti de. Şimdi 2’nci şansımız var. Buhayatta da siyasette de nadir olan bir durum. Halkımız şuna karar verecek Partili Cumhurbaşkanlığı mı, parlamenter sistemi mi?” dedi.  

Vehbi Yılmaz, değişim isteyenlerin Kemal Kılıçdaroğlunu tercih etmeleri gerektiğini belirterek, Borçka halkının vatandaşlık görevlerini yerine getirmek için sandığa gidip oy kullanmaları gerektiğini vurguladı.

“Hüda Par'la Yeniden Refah'ı içinde bulunduran Cumhur İttifakı mı, yoksa Babacanlı, Davutoğlu, Akşener, Saadetli ve Demokrat Partili Millet İttifakı mı? Eğer 2028’e kadar aynı şekilde yönetilmek istiyorsanız Erdoğan’ı, değişim istiyorsanız Kemal Kılıçdaroğlu’nu tercih edeceksiniz.

Halkımız kararını gözden geçirerek mührü buna göre kullanacaktır. Ayrıca; genç kardeşlerimiz nasıl bir ülkede yaşamak istiyorlarsa kararlarını buna göre vereceklerdir. Şimdi önümüzde 3 gün var herkes düşünüp kararını gözden geçirmeli. 28 Mayıs’ta vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandığa gidip oy kullanılması ve tercihin iyi düşünülerek yapılmasını bekliyoruz.”

Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası