Olgun Gümrükçü: Biz yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü Parti hakkında açıklama yaptı. Partisinin Antalya örgüt buluşmasında genel başkandan aldıkları talimatlar hakkında bilgi eren Gümrükçü, seçime hazır olduklarını söyledi.
“Vatandaşlarımız artık Millet İttifakı hükümetine, Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerine güveniyor” diyen Gümrükçü açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:
“Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatlarıyla 24 ve 25’inde Antalya'da kampa girdik. Örgüt olarak oradaydık. İl başkanları, ilçe başkanları, parti tüzüğü kadın kolları, gençlik başkanları sahada çalışacak bütün Cumhuriyet partisi örgütleri oradaydı. Yaklaşık bir senedir seçime hazır olun talimatları verildi.
Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri sahaya iniyor, Genel Başkanımızın bu çalıştayda talimatları yarın seçim varmış gibi hazır olun, sahaya inin şeklinde idi. Bunun için çalışmalarımızı yapıyoruz, çalışmalarımızı hazır halde tutuyorduk. Antalya kampından geldikten sonra Cumhuriyet Halk Partisi olarak sahaya iniyoruz.
Ülkemiz çok yoruldu, ülkemizde ekonomik olarak yoruldu, adaletsiz bir düzende yaşıyoruz bir hukuksuzluk almış başını gidiyor. İnsanları ciddi anlamda bunalmış ve yorulmuş durumda. Görünen tabloda vatandaşlarımız artık Millet İttifakı hükümetine, Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerine güveniyor. Halk artık Millet İttifakı hükümetlerine görev verecektir. Bunu sahada ve tabloda görüyoruz.
İktidarın sıkışmasının nedeni de bu. Sürekli seçim sistemini değiştirmeye çalışıyorlar. İstediği kadar değiştirsinler artık vatandaş neyin ne olduğunu görüyor. Ülkede büyük bir ekonomik kriz var bunu kimse inkar edemez yalnız Türkiye’nin tek meselesi ekonomik kriz değil. Hak ve adalet arayışı mevcut, hukuk bitmiş durumda, laik devlet anlayışı yok olmak üzere. Biz Millet İttifakı olarak bunları düzelteceğiz. Bunun için geliyoruz, amacımız bu.
Sadece AKP'nin başarısızlığı bizi iktidara götürmüyor, yanlış anlaşılmasın. Biz yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz her zaman. Her zaman sahadayız. Ezber bozmak için buradayız. Artık şunu demeyecekler; seçim zamanı geldi CHP örgütleri sahaya indi. Biz artık 7/24 seçim varmış gibi çalışmalarımızı yürütüyoruz. Mahalle örgütlenmelerimizi tamamladık. Kısaca Cumhuriyet Halk Partisi topu ile tüfeği ile bu seçimi hazır olduğunu belirtmek istiyoruz ve diyoruz ki geliyor gelmekte olan.”
Eda Başar Özkan

Emanetini Geri Aldı Emanetini Geri Aldı

Editör: Haber Merkezi