Borçka’ya bağlı Demirciler Köyünden göç edenlerin erişebilmesi ve köyün tanıtımının gerçekleşebilmesi için video hazırlandı. Tanıtım Videosunda Demirciler köyü muhtarı Cumali Yerebakan konuşma yaparak köye dair bilgiler verdi.
Yerebakan videoda şunlara yer verdi;“Köyümüz 16 mahalleden oluşan ve 460 hane olup resmi kayıtlardaki nüfusumuz 970 kişi ve yazın gurbetçilerimizin köyümüze geri dönmesi ile birlikte yaklaşık 2000 kişiye ulaşmaktadır. Köyümüzün yol ağı 76 kilometredir. Köyümüzde 4 adet camimiz bulunmaktadır. Bir sağlık ocağı mevcuttur ayrıca 15 Temmuz Şehitleri İlköğretim Okulumuz bulunmaktadır. 15 Temmuz isminin ilçemizde yalnız bizim okulumuza verilmesinde başta emeği geçen Kaymakamımız Sayın Ertuğrul Örnek’e teşekkür ediyorum, bizleri onurlandırmıştır. Bölgemizde ve ilçemizde bulunan hayırsever iş adamlarımız da köyümüze yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder ve yardımların devamını bekliyoruz. Değerli kardeşlerim hep hayalini kurduğumuz Cankurtaran Tüneli’nin gerçeğe dönüşüm hizmeti açılmasında en büyük emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız İsrafil Kışla, Artvin milletvekillerimize ve çalışanlarımıza emeği geçen herkesten Allah razı ve memnun olsun teşekkür ediyorum.
İkinci hayalimiz olan Cankurtaran Tüneli çıkışı devamı olan yol inşaatının başlamasıdır. Bu hayalimizde sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve Artvinli milletvekillerimizin öncülüğünde bir an önce başlamasıdır. Bölgemizde ve ilçemizde iş imkânlarının açılmasının ve buraların canlandıracağı için halkımızın en büyük özlemi umudu ve beklentisidir. 2013 yılı itibariyle ilçemize ve köyümüze birçok güzel hizmetleri bulunan ve bu hizmetlerin yapılmasında emekleri geçen çok değerli kaymakamlarımıza çok teşekkür ediyorum ve şu anda hizmetleri bakımında üstün başarılar dileriz. Artvin Valiliğimize ve Borçka Kaymakamlığımıza, Artvin il genelinde hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarına müdürlerine ve personellerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz devletimizi seviyoruz biz vatanımızı ve bayrağımızı seviyoruz biz kahraman Türk silahlı kuvvetlerini ve emniyet güçlerimizi seviyoruz biz cumhurbaşkanımızı seviyoruz. Ülkemizin içerisinde veya dışında vatanı ve bayrağı için seve seve canını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet ve gazilerimize acil şifalar diliyorum.
Türkiye genelinde ve 81 ilimizde ilçelerimizde başta İşkabir olmak üzere Kaleköy, Fındıklı köylerimizde vefat eden muhtarlarımıza ve azalarımıza Allah'tan rahmet diliyorum hepsinin mekânı cennet olsun.
insanlarımızı seviyoruz biz köyümüzü seviyoruz ülkemizi seviyoruz sağlıcakla kalın hoşça kalın.”
Ayşe Yılmaz

20 Yıldır Vatandaşlar İçin Dilekçe Yazıyor 20 Yıldır Vatandaşlar İçin Dilekçe Yazıyor

Editör: Haber Merkezi