İstanbullu adaylığını açıkladı İstanbullu adaylığını açıkladı

Artvin’de depremzede vatandaşlara destek amacıyla MHP’li kadınlar ve tarafından yiyecek ve el emeği çeyizlik ürünlerinin satıldığı kermes organize edildi.

Kermesten elde edilen gelir, valilik tarafından kurulan Artvin Gönül Bağı Platformu hesabına yatırılarak depremzedelerin sofrasına bir tabak çorba eklenmiş olacak.

Kermesi ziyaret eden MHP İl Başkanı Serdar Kılınç, standı gezerek alışveriş yapıp kermese katkıda bulundu.

ad1285e8-de8a-4ba0-bcf9-19d028f8824c

Daha sonra kermes hakkında açıklamalarda bulunan Kılınç, “Biz önceki süreçlerde de yaptığımız yardımların tamamı devletin oluşturduğu AFAD veya valiliğin oluşturduğu hangi platform varsa onun üzerinden bu yardımları yaptık. Bu kermes gelirini de valiliğimizin oluşturduğu ‘Gönül Bağı Platformu’ üzerinden bağışlayacağız” dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarının tamamı sarılıncaya kadar çalışmalarını devam ettireceklerini vurgulayan Kılınç, “6 şubatta saat 4.17’de 11 ilimizin yanında tüm Türkiye’yi hatta dünyanın içini yakan bir deprem yaşadık. Tarihte benzerini yaşamadığımız bu depremin üzüntüsünü yaşadığımız bu süreçte o bölgede yaşayan vatandaşlarımıza katkı sunmak adına Milliyetçi Harekat Partisiİl Başkanlığımız ve Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları başkanlığımız ile birlikte çalışma yapmak istedik.

5806254b-e695-4be2-bad4-645a725f87bf

Artvinli hemşehrilerimiz de ilgi alaka gösterdi. Buradaki maksadımız valimiz Yılmaz Doruk’un başlatmış olduğu sofraya bir tabak da sen koy kampanyasına destek olmak. Burada devlet, millet ve tüm sivil toplum kuruluşları tüm yönüyle hareket etmesi gereken bir süreçten geçiyoruz. Depremin üzerinden bir buçuk aydan fazla zaman geçti. Buradaki vatandaşlar normal hayata geçti biz de burada depremi hatırlatmak için ara ara kermesler veya depremle alakalı farklı etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Çünkü oradaki vatandaşlarımızın henüz acıları dinmedi. Evleri hala yok. Onların acıları dinene kadar biz toplum olarak bu hassasiyeti devam ettirmek için süreklilik arz eden çalışmalar içerisinde olmaya çalışıyoruz. İnşallah Mevla’m yaptığımız çalışmaları hayırlara vesile olur” diye konuştu.

9d83841f-192a-43b4-933a-0d14dd9bc526

KAÇEP İl Başkanı Göknur Yavuz ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Depremzede vatandaşların yararına düzenlediğimiz kermes organizasyonuna Artvin halkından da çok güzel talep oldu. Depremzede vatandaşların yararına olduğunu duyunca zaten vatandaşlarımız çok duyarlı daha standımız tam kurulmadan yoğunluk oluşturdular. Bir şey almasalar bile yardımlarını esirgemediler. Hepsine teşekkür ediyorum. Depremzede vatandaşların yararına düzenlediğimiz ilk kermesti bundan sonra bunu sık sık tekrarlayacağız.”

Editör: Haber Masası