Artvin Esnaflarından Ferit Koç, Doğru parti ile yola başlıyor
Doğru Parti Kurucu Başkanı Eyüp Demir, Artvin teşkilatlanması için görüşmelere başlamıştı. Başlayan temaslar sonunda Ferit Koç ile görüş birliğine vararak ildeki çalışmalarına başladı.
Genel başkanlığını eski sağlık ve devlet bakanlarından Rifat Serdaroğlu’nun yürüttüğü Doğru Parti teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Artvin’de bir takım temaslarda bulundu. Teşkilatlanma çalışmalarını yürütmek ve bu kapsamda genel merkeze rapor vermek üzere Artvin’e gelen Doğru Parti kurucu ve Rize il başkanı Eyüp Demir ve beraberindeki heyet Artvin Esnaflarından Ferit Koç ile il başkanlığı için temaslarda bulundu.
Konu ile ilgili açıklama yapan Rize İl Başkanı Demir, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Karadeniz bölgemizin en renkli ve şirin ili Artvin’de olmaktan çok mutluyum. Partimizin kurulduğu günden bu yana bölgemizde yürüttüğümüz teşkilatlanma çalışmalarında Artvin’e özel bir yer ve sayfa ayırmıştık. Bu güzel yörede ve bu zor coğrafyada hayatını sürdüren değerli hemşerilerimize en güzel ve en Doğru ekiple ulaşmak ve bu güzel yöremizi partimiz için de temsile en liyakatli kadroları belirlemek için bekledik. Geldiğimiz noktada bu beklentimiz hayırlısıyla neticelenmiş görülüyor Artvinli hemşerilerimizin yakından tanıdığı ve siyasete yabancı olmayan sayın Ferit Koç ile Artvin’de Doğru işler yapacağımıza inanıyoruz. Ferit Koç il başkanlığına atanması konusunda hem sayın genel başkanımıza hem de teşkilat başkanlığımıza hazırlayacağım raporu en kısa zamanda ulaştırıp Ferit beyin atanmasını yapacağız. En kısa zamanda Artvin ilimizde partimizin il yönetimi belirlenip ilçe başkanlarımızın atanması yapılacaktır. Doğru Parti olarak her türlü çalışmalarda il başkanımızın yanında olacağız. Genel başkanımızı önümüzdeki günlerde hava şartlarının müsaade etmesi halinde sizlerle buluşturacağız. Bizler halkımızın emrinde ve yanında olmaya devam edeceğiz.”
HATİCE DİLER

Damar yolunda kaza riski! Damar yolunda kaza riski!

Editör: Haber Merkezi