Geleceğe nefes Cumhuriyete nefes’ sloganıyla Çoruh Ekoturizm Rotasında 100. Yıl doğada yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi.

İçerisinde bisiklet yolu, ahşap köprüler, çeşmeler ve seyir teraslarının yer aldığı 52 kilometrelik Türkiye’nin en uzun ekoturizm yollarından olan ve doğaseverlerin rotası arasında yer alan ‘Çoruh Ekoturizm Yolu’nda bu sefer cumhuriyet için yüründü.

ekoturizm 100 (3)

Etkinlikte gazetecilere açıklamalarda bulunan Artvin 15 Temmuz Anadolu Lisesi öğrencisi Şevval Yiğit, “Artvin Orman Bölge Müdürlüğünü daveti ile buraya geldik Cumhuriyetin yüzüncü yılı dolayısıyla çok güzel bir doğa yürüyüşü yaptık. Çok beğendim. Mükemmel bir doğal güzellik karşımızda duruyor arkadaşlarımız çok güzel zaman geçirdik. Nice yüzyıllara diliyorum ve bizi buraya davet eden orman bölge müdürlüğüne aynı zamanda 15 Temmuz Anadolu Lisesine çok teşekkür ediyorum.”  dedi.

Damla Yüksel ise yaptığı açıklamada, “Geleceğe nefes, Cumhuriyete nefes sloganıyla Çoruh eko turizm rotasındayız bugün. Orman müdürlüğünün planlamış olduğu yürüyüşte çok güzel zaman geçirdik arkadaşlarımızla beraber, birçok doğal güzelliği gördük. Güzel bir etkinlik oldu bizim için. Okulumuza ve orman müdürlüğüne tekrardan teşekkür ederiz.” diye konuştu.

6 Yıldır Adalet Arıyor 6 Yıldır Adalet Arıyor

Haber: Emine OCAKÇI

Editör: EMİNE OCAKÇI