Türkiye genelinde elektrik faturalarına olan tepki çığ gibi büyümeye devam ediyor. Faturalara bir tepki de Hopa’dan geldi. Hopa’da toplanan esnaf ve vatandaşlar yürüyüş yaparak zamlara tepkilerini gösterdi.
Hopa’da elektrik faturalarına tepki gösteren vatandaşlar sokağa inerek tepki gösterdi. Vatandaşlar elektrik faturalarını yakarak zamların geri alınmasını istedi.
Hopa’da toplanan esnaf ve vatandaşlar yürüyüş yaparak zamlara tepki gösterdi. Hopa Parkı’nda toplanan kalabalık, son aylarda ardı arkası kesilmeyen zamların geri alınmasını istedi.
“Elektrik zamları geri alınsın”, “AKP elini cebimizden çek” sloganlarıyla kent merkezine yürüyen vatandaşlar faturalarını yakarak zamlara tepkilerini gösterdi.
Eylemcileri temsilen konuşma yapan esnaf, “Cumhurbaşkanı diyor ki bize, ‘işçi alın, adam alın, istihdam edin.’ Biz şimdi işçi istihdam mı edelim, elektrik faturamızı mı düşünelim yoksa çalıştırdığımız arkadaşların maaşlarını ve sigortalarını mı düşünelim? Ne yapacağımızı bilmiyoruz” diyerek içinde bulundukları duruma tepki gösterdi.

Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi

Editör: Haber Merkezi