Ardanuç Belediye Başkan Adayı Netleşti Ardanuç Belediye Başkan Adayı Netleşti


TOKİ Konutlarında Mevcut Başkan Fahrettin Çiftçi ve Yönetimi yeniden seçildi
Ardanuç’ta 2011 yılında oturulmasına başlanan 168 Dairelik TOKİ konutları, Cumartesi Günü Ardanuç Belediyesi sosyal tesislerinde kongreye giderek yeni yönetimini belirledi.
Kongreye TOKİ sakinleri katıldı ve çoğunluk sağlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla kongreye geçildi. Raporlar açıklanırken ekonomik sorunlar nedeniyle aidatın belirlenmesinde zorluk yaşandı. Yeni dönemde aidat 150 lira olarak belirlendi. Mevcut Başkan Fahrettin Çiftçi, burada yaptığı konuşmada; zorunlu ihtiyaçları karşılarken 100 liralık aidatta zorlandıklarını ifade ederek normal şartlarda masraf karşılığının 148 liraya geldiğini ama belirleyecekleri aidatın 150 lira olacağını söyledi. Yaz aylarında masrafların düşeceğini, yazdan biriktirdikleri parayla kışı dengeleyeceklerini açıkladı. Yakıt konusunda da Ardanuç’ta en ucuz yakıtı yaktıklarını ve gelecek yıl yine en ucuz yakıtı yakacaklarını belirtti. Çiftçi, Nisan ayında yakıt fiyatlarını belirleyerek toplu alım yapacaklarını ve gelecek yıla hazırlanacaklarını söyledi.
Gönüllük esasına dayalı, hiçbir ekonomik karşılığı olmadan sürdürdükleri çalışmaların bu dönemde de süreceğini belirten Çiftçi, katılan TOKİ sakinlerine teşekkür ettikten sonra yeni yönetim seçimlerine geçildi.
Mevcut yönetim yeniden seçildi. TOKİ sakinlerinin şikayet ve temennilerde bulunmasıyla Toki Konutları kongresi sonlandı.
Maşite Okur

Editör: Haber Merkezi