Büyük Önder için anma töreni düzenlendi Büyük Önder için anma töreni düzenlendi


Başkan Elçin, Sağlık Yaşam Merkezinin açılış törenine katıldı
Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Fizyoterapist Nazan Sultan Altun tarafından Çarşı Mahallesi Şehit Dursun Acar Caddesi Ağaoğlu Apartmanda hizmete açılan ‘FizyoArt&Soul Fizyoterapi’ Sağlık Yaşam Merkezinin açılış törenine katıldı.
Fizyoterapist Nazan Sultan Altun tarafından açılan Sağlıklı Yaşam Merkezinde, Fıtık, Boyun Düzleşmesi, Omuz Ağrıları, Duruş Bozuklukları, Fibromiyalji, Sporcu Yaralanması, Ortopedik Rehabilitasyon, Felç Rehabilitasyon, Klinik Pilates ve Pediatrik Rehabilitasyon tedavileri uygulanacak.
Açılış töreninde konuşma gerçekleştiren Başkan Elçin, “Artvin’de bir ilki yaptığınız için ve bir kadın olarak bu işyerini açma cesareti göstermiş olduğunuzdan dolayı teşekkür ediyorum. Artvin yaşlı illerden biri dolayısıyla ayağı, boynu ağrımayan hiç kimse yok. Doğal olarak da bunu bir sağlık sektörüne bağlı bir işletme olduğunu herkes bilecek. İşletme sahibini böyle bir girişiminden dolayı kutluyorum bol kazançlar diliyorum.” Dedi.
İşletme Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İYİ Parti İl Başkanı Kemalettin Akgök, AK Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı, İşletme Sahibi Nazan Sultan Altun’un açılış kurdelesi kesimi ile hizmete açıldı.
ABBB

Editör: Haber Merkezi