Arhavi

Depremzedeler Arhavi’de misafir ediliyor

Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, Arhavi’de misafir edilen depremzede sayıları ve gönderilen yardım malzemeleri hakkında bilgi verdi

Abone Ol

Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, Arhavi’de misafir edilen depremzede sayıları ve gönderilen yardım malzemeleri hakkında bilgi verdi

Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, ilçeye 253 depremzede vatandaşın geldiğini ve deprem bölgesine 15 tır yardım malzemesi gönderildiğini duyurdu.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli, 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası çok sayıda depremzede farklı kentlere yönlendirildi. Artvin ve ilçelerine de depremzede vatandaşlar gelmeye devam ediyor. Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, deprem bölgesinden Arhavi’ye 253 depremzede vatandaşın geldiğini açıkladı.

Kaymakam Burak Çimşir “Yaşanan deprem sonrası evleri yıkılan veya ağır hasarlı olan Depremzedeleri İlçemizde değişik adreslere yerleştirdik. Misafirlerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz. Halkımız bu konuda çok duyarlılığını gösterdi ve göstermeye de devam ediyor İlçe yardım seferberliği için adeta tek yürek oldu.

Bu birlik ve dayanışma ile felaketin üstesinden birlikte geleceğiz. Bugüne kadar deprem bölgesine 15 tır yardım malzemesi gönderdik. Arhavi kaymakamlığı, Arhavi Belediyesi, TSO ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte yapılan ve toplanan yardımları deprem bölgesine ulaştırdık. Belediyemize, TSO ve STÖ’lerimize ve Arhavi halkına gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.