Kahramanmaraş Merkezli yaşanan depremler sonra, depremzede vatandaşlara destekler çığ gibi  büyümeye devam ediyor. Yaşanan acıları bir nebze olsun hafifletmek için el birliğiyle girişimler devam ediyor. Trabzonspor Borçka Futbol Okulu da depremzede çocuklar için futbol okulunun kapılarını açtı.

Deprem bölgelerinden Borçka’ya gelen çocuklara ücretsiz futbol eğitimi verileceğini açıklayan Trabzonspor Borçka Futbol Okulu, deprem bölgelerinden gelen çocuklara eğitim vermeye başladı.

20 Yıldır Vatandaşlar İçin Dilekçe Yazıyor 20 Yıldır Vatandaşlar İçin Dilekçe Yazıyor

Proje kapsamında Trabzonspor Borçka Futbol Okulu sahibi Osman Genç tarafından yapılan açıklama da “Sayı sınırı olmaksızın deprem bölgesinden gelen çocuklara ücretsiz olarak Trabzonspor Borçka Futbol Okulunun kapılarını açtık. Amacımız çocuklarımızı psikolojik olarak bulundukları düşünce dünyalarından çıkmalarına katkı sağlamak. Her şeyin para değil ve manevi duygularımızı kaybetmemiz gerekiyor. İmkanlarımızın ve gücümüzün yettiği kadar deprem bölgelerimizden gelen çocuklarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Turgut Topal

Editör: Haber Masası