Artvin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi iş birliğiyle "Haydi Artvin Depremin Yaralarını Beraber Saralım" temasıyla gıda yardımı kampanyası başlatıldı.

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza gönderilmek üzere gıda yardımı kampanyası başlatıldı.

İl Müftülüğü, Artvin Valiliği destekleriyle Artvin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi öncülüğünde Gıda yardımı kampanyası başlattı. "Haydi Artvin Depremin Yaralarını Beraber Saralım" temasıyla başlatılan gıda yardımı kampanyası ile ayni ve nakdi bağışlar toplanıyor.

Bağışlar  Merkez Halitpaşa Camii altındaki Diyanet Gençlik Merkezinde din görevlileri tarafından kabul ediliyor.

Kampanya bağış noktasını ziyaret eden İl Müftüsü Mesut Harmancı, “Depremin ilk anından itibaren Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatıyla depremden etkilenen vatandaşlarımızın maddi ve manevi ihtiyaçlarını gidermek için her an hazır bekledik. Görev emri çıkınca biz de Adıyaman iline giderek depremde vefat eden kardeşlerimizin defin işlemlerine yardımcı olduk ve orada gördüğümüz manzara çok korkunçtu. İnanıyoruz ki yardımsever necip milletimiz bu depremin yararlarını hep birlikte dayanışma içerisinde saracağından eminiz.

Vatandaşlarla birlikte iftar sofrasında buluştular Vatandaşlarla birlikte iftar sofrasında buluştular

Biz de Artvin Valiliği destekleriyle Artvin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi öncülüğünde depremden etkilenen vatandaşlarımıza gönderilmek üzere gıda yardımı kampanyası başlattık. Kampanya kapsamında toplanan bağışları Başkanlığımızın uygun göreceği bir yere göndereceğiz İnşallah. Rabbim bizlere böyle afetler bir daha yaşatmasın” diye konuştu.

Editör: Haber Masası