Deprem bölgesindeki öğrencilerin destekleme ve yetiştirme kurslarında gönüllü olarak görev alacak olan Köprücü Ortaokulu öğretmenleri Hatay’ın Defne ilçesine uğurlandı.

Millî Eğitim Bakanlığı himayelerinde deprem bölgesindeki öğrencilerin eğitim-öğretim ve sınava hazırlık sürecinde desteklenmesi için açılan destekleme ve yetiştirme kurslarında 27 Mart-1 Nisan tarihlerinde görev almak için gönüllü olan Köprücü Ortaokulu matematik öğretmeni Tayfun Tokgöz ve Köprücü Ortaokulu İngilizce öğretmeni Seçkin Önemli Hatay’ın Defne ilçesine uğurlandı.

b337401933_1374924036656479_8119138622461194836_n

Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar,  ilde görev yapıp gönüllü olan 13 öğretmen ile onları Hatay’a ulaştıracak şoförleri yolcu etti. İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar, “Depremin yarattığı büyük yıkımların yaralarını sarmak için birçok okul ve kurumumuzla üretime geçerek bölgedeki insanımızın ihtiyaçlarını ulaştırmak için seferber olduk. Artvin eğitim ailesi olarak gönüllü öğretmenlerimizden oluşan ekiplerimizle bölgedeki yavrularımızın eğitimi ve başarısı için de aynı seferberliği gösterme gayreti içindeyiz.” dedi.

  Acar, gönüllü öğretmenlere ve şoförlere hayırlı yolculuklar dileyerek görevlerinde başarı temennilerinde bulundu.

” Biz Bu Gümrük Kapılarında Çile Çekerken, Bakanlarımız Neden Bizimle İlgilenmiyorlar, Suçumuz Ne Biz Ekmeğimizin Peşind ” Biz Bu Gümrük Kapılarında Çile Çekerken, Bakanlarımız Neden Bizimle İlgilenmiyorlar, Suçumuz Ne Biz Ekmeğimizin Peşind

Kadir Yılmaz

Editör: Haber Masası