AÇÜ Haberleri

AÇÜ haberleri ve güncel AÇÜ gelişmeleri, AÇÜ ile ilgili tüm video, AÇÜ fotoğrafları ve AÇÜ haberleri Artvin Gazeteleri sitemizde


Artvin

Artvin Çoruh Üniversitesi(AÇÜ) öğrencileri, anaokulu öğrencilerine ‘Okul öncesi ağız ve diş sağlığı’ konulu eğitim verdi.

Artvin

Artvin Çoruh Üniversitesi Özbekistan’da 7 üniversite ile iş birliği protokolü imzaladı.

Artvin

Artvin Çoruh Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencileri Çoruh İlkokulu öğrencileri için Sıfır Atık Projesi Söyleşisi gerçekleştirdi.

Artvin

Artvin Çoruh Üniversitesi(AÇÜ) Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Komisyonu tarafından bağımlılıkla mücadele farkındalığı için stant kuruldu.

Artvin

Artvin Çoruh Üniversitesince (AÇÜ) düzenlenen "Cumhuriyetin 100. Yılında Gıda, İlaç ve Kozmetik Sektöründe Tıbbı ve Aromatik Bitlikler" konulu çalıştay başladı.

Artvin

Basın emekçilerinden Artvin Çoruh Üniversitesi(AÇÜ) Genel Sekreterine nezaket ziyareti.

Ardanuç

Artvin’in Ardanuç ilçesinde keşfedilen yeşil bala rengini veren bitkilerin analizi için bilim heyeti bölgede incelemelerde bulundu.

Sağlık

Artvin Çoruh Üniversitesi(AÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri kurdukları stantta vatandaşların şeker ve tansiyonlarını ölçerek sağlık taraması yaptı.

Hopa

‘Protokol Kuralları Eğitimi’ Artvin Çoruh Üniversitesinden Dr. Öğretim Üyesi Ela Oğan’ın sunumuyla Hopa Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi.

Artvin

Gazze’de insanlık suçu işleyen İsrail'e destek veren firmalara yönelik başlatılan boykota Artvin Çoruh Üniversitesi(AÇÜ) de dahil oldu. 

Artvin

Artvin Çoruh Üniversitesi ile Cizzak Devlet Pedagoji Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Artvin

Artvin Çoruh Üniversitesinde ISO 9001 Kalite Yönetim Süreci Kapsamında TSE Gözetim Ziyareti Tamamlandı

Murgul Resmi İlanlar
Borçka Resmi İlanlar
Ardanuç Resmi İlanlar

Trend Haberler

Çobanın Çilesi 12 Ay Boyunca Bitmiyor
Çobanın Çilesi 12 Ay Boyunca Bitmiyor
1
Salonu Yine Doldurdu
Salonu Yine Doldurdu
2