İran Haberleri

İran haberleri ve güncel İran gelişmeleri, İran ile ilgili tüm video, İran fotoğrafları ve İran haberleri Artvin Gazeteleri sitemizde


Genel

İran'ın kuzeyindeki Lengerud kentindeki bir madde bağımlılığı rehabilitasyon merkezinde çıkan yangında 32 kişi hayatını kaybetti.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ı kabul etti.

Genel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın daveti üzerine, yarın İran’a ziyarette bulunacak.

Genel

İran'ın güneydoğusundaki Sistan-Beluçistan eyaletinde kum fırtınasından etkilenen yüzlerce kişinin hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Genel

İran, susuzluk, çevresel faktörler ve su kaynaklarının verimli kullanılmaması dolayısıyla kuraklık ve çölleşme riskiyle karşı karşıya olan Irak’a akan Küçük...

Genel

Elektro optik kulelerin inşa edildiği, yerli ve milli imkanlarla geliştirilen gözetleme sistemlerinin kurulduğu sınır hattı, bölgede güvenlik önlemi alan güvenlik...

Genel

İran’ın Şiraz şehrinde bulunan Şah Çerağ Türbesi'ne yönelik saldırıda ilk belirlemelere göre 2 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

DÜNYA

İran’ın Sistan-Beluçistan eyaletinin Zehek ve Hirmend kentleri, 50 derece ile ülkenin en sıcak bölgeleri oldu.

DÜNYA

İran’ın Sistan-Beluçistan eyaletinde toz fırtınası nedeniyle son dört günde hastaneye kaldırılanların sayısı 764'e ulaştı.

DÜNYA

İran’ın başkenti Tahran’da açılan Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi’ne katılan kursiyerler, yeni lezzetler öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor.

Politika

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye-Rusya-Suriye ve İran arasındaki dörtlü toplantının yarın Moskova'da gerçekleştirilmesinin planlandığını açıkladı

Murgul Resmi İlanlar
Borçka Resmi İlanlar
Ardanuç Resmi İlanlar

Trend Haberler

İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
1
CHP 6 Mayıs’ı Andı
CHP 6 Mayıs’ı Andı
2
‘Yalan Kozası’ Sahnelendi
‘Yalan Kozası’ Sahnelendi
3
Bayar Şahin ve Samida Batum’da Sahne Aldı
Bayar Şahin ve Samida Batum’da Sahne Aldı
4