Libya Haberleri

Libya haberleri ve güncel Libya gelişmeleri, Libya ile ilgili tüm video, Libya fotoğrafları ve Libya haberleri Artvin Gazeteleri sitemizde


Politika

Türk askerinin Libya'daki görev süresini 2 Ocak 2024'ten itibaren 24 ay uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresi kabul edildi.

Politika

Libya'ya asker gönderilmesi için verilen iznin süresinin 24 ay uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Genel

Milli Savunma Bakanlığı, yardım malzemeleri taşıyan askeri geminin, sel felaketinden etkilenen Libya'ya ulaştığını bildirdi.

Genel

Libya'nın doğusunda selden etkilenenlere insani yardım amacıyla şu ana kadar 24 ülkeden toplam 59 yardım uçağının ulaştığı bildirildi.

Genel

Türk Kızılay, sel felaketinin yaşandığı Libya'ya 150 tonu aşkın insani yardım malzemesi gönderdi.

Genel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sel felaketinin yaşandığı Libya'ya ulaşan ekiplerin, 2 tam donanımlı acil yardım ambulansını Derne'deki idarecilere teslim ettiğini...

Genel

Libya'nın Ankara Büyükelçisi Mustafa el-Kuleyb, sel felaketinden sonra yapılan yardımlar dolayısıyla Türkiye'ye ve Türk halkına teşekkür etti.

Genel

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid ed-Dibeybe, yaşanan sel felaketi sebebiyle ilk ve orta öğretim kurumlarında eğitime 10 gün ara...

Genel

Katar'ın sel felaketi yaşanan Libya'da kuracağı sahra hastanesinin uçakla yola çıkarıldığı bildirildi.

Genel

Milli Savunma Bakanlığı, sel felaketinin yaşandığı Libya'ya arama kurtarma ekipleri ile temel yaşam malzemelerini taşıyacak üç nakliye uçağından ilkinin Ankara'dan...

Genel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "AFAD ekiplerimiz, jandarma ve emniyet güçlerimiz yardım faaliyetlerine katılmak için Libya'ya hareket edecek." ifadesini kullandı.

Genel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Libya açıklarında "Türk Deniz Görev Grubu" görevi kapsamında TCG Gemlik gemisinde eğitim yapıldığını bildirdi.

Murgul Resmi İlanlar
Borçka Resmi İlanlar
Ardanuç Resmi İlanlar

Trend Haberler

İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
1
CHP 6 Mayıs’ı Andı
CHP 6 Mayıs’ı Andı
2
‘Yalan Kozası’ Sahnelendi
‘Yalan Kozası’ Sahnelendi
3
Bayar Şahin ve Samida Batum’da Sahne Aldı
Bayar Şahin ve Samida Batum’da Sahne Aldı
4