Rusya-Ukrayna savaşı Haberleri

Rusya-Ukrayna savaşı haberleri ve güncel Rusya-Ukrayna savaşı gelişmeleri, Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili tüm video, Rusya-Ukrayna savaşı fotoğrafları ve Rusya-Ukrayna savaşı haberleri Artvin Gazeteleri sitemizde


Genel

Ukrayna ordusunun yaklaşık bir yıl önce Rus kontrolünden kurtardığı Liman kentinde, zorlu yaşam şartları ve sessizlik hakim.

Genel

ABD'li ve Avrupalı yetkililerin, "Rusya ile olası barış müzakerelerine dair" Ukrayna hükümetiyle görüşmeye başladığı iddia edildi.

Genel

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı’nın Rusya ile savaşmak istemesi halinde bunun "bambaşka bir savaş olacağını" söyledi.

Genel

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, "Ukrayna ve Türkiye her düzeyde o kadar çok alanda ve o kadar bir güven ile...

Genel

Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Rusya'nın Ukrayna topraklarına 15 "Şahed" tipi insansız hava aracı (İHA) ve 8 "Kalibr" füzesiyle saldırı düzenlediğini...

Genel

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması’na döndürebilecek tek...

Genel

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, savaşın yavaş yavaş Rusya'nın topraklarına döndüğünü ve bunun kaçınılmaz bir süreç olduğunu söyledi.

Genel

Birleşmiş Milletler (BM), Rusya'nın Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nı sonlandırmasının ardından savaş bölgesinde hareket eden gemilere güvenlik teminatı veremeyeceğini bildirdi.

Genel

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, ordunun Bahmut şehrinin kuzey ve güneyindeki bazı mevzilerde kontrolü sağladığını bildirdi.

Genel

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın Moskova bölgesine yönelik insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırı girişiminde bulunduğunu bildirdi.

DÜNYA

Rusya Parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyinin Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Grigoriy Karasin, Ukrayna’daki çatışma bölgelerinden gelen 700 bin çocuğun Rusya’da...

DÜNYA

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna ordusuna ait topçu mühimmat depolarının, Rus ordusunca yüksek hassasiyetli silahla vurulduğunu bildirdi.

Murgul Resmi İlanlar
Borçka Resmi İlanlar
Ardanuç Resmi İlanlar

Trend Haberler

Çobanın Çilesi 12 Ay Boyunca Bitmiyor
Çobanın Çilesi 12 Ay Boyunca Bitmiyor
1
Ağaç Kesimine Tepki Gösterdi
Ağaç Kesimine Tepki Gösterdi
2
Salonu Yine Doldurdu
Salonu Yine Doldurdu
3
GAZETECİLERDEN BAŞKANLARA ZİYARET
GAZETECİLERDEN BAŞKANLARA ZİYARET
4