Saldırı Haberleri

saldırı haberleri ve güncel saldırı gelişmeleri, saldırı ile ilgili tüm video, saldırı fotoğrafları ve saldırı haberleri Artvin Gazeteleri sitemizde


Genel

Hamas ve İsrail arasındaki mutabakatla Gazze’ye saldırıları 4 günlüğüne durduracak, esir takası ve insani yardıma imkan sağlayacak insani ara başladı.

Genel

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 300 artarak 13 bin 300 oldu. Ölenlerin 5 bin...

Genel

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Gazze'de Birleşmiş Milletler (BM) bünyesindeki El-Fahura Okulu'na yaptığı saldırıyı kınadı.

Genel

İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılar 39'uncu gününde de şiddetlenerek sürüyor.

Genel

Samsun'un Bafra ilçesinde otomobile pompalı tüfekle yapılan saldırıda 3 kişi yaralandı.

Genel

Abluka ve yoğun bombardıman altındaki Gazze Şeridi'nde 7 Ekim'den bu yana İsrail saldırıları sonucu hayatını kaybeden basın mensuplarının sayısının 38'e...

Genel

İsrail'in 24 gündür yoğun bombardıman altında tuttuğu Gazze Şeridi'nde öldürülenlerin sayısı 301 artarak 8 bin 306'ya yükseldi.

Genel

İsrail ordusu, askerlerin, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde "kara operasyonlarını genişletmeye" devam ettiğini duyurdu.

Genel

İsrail ordusu, dün olduğu gibi bu akşam da abluka altındaki Gazze Şeridi’ne yönelik şiddetli saldırılar gerçekleştiriyor.

Genel

İsrail'in 22 gündür yoğun saldırı altında tuttuğu Gazze Şeridi'nde ölenlerin sayısı 377 artarak 7 bin 703'e yükseldi.

Genel

Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurul Başkanı Dennis Francis, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını kınayarak, kendi kendini savunma hakkının "ayrım gözetmeksizin ve...

Genel

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda 18 gazetecinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Murgul Resmi İlanlar
Borçka Resmi İlanlar
Ardanuç Resmi İlanlar

Trend Haberler

Okul Terkleri Yaşanıyor
Okul Terkleri Yaşanıyor
1
TEMA Vakfı Panel Düzenleyecek
TEMA Vakfı Panel Düzenleyecek
2
6 Yıldır Adalet Arıyor
6 Yıldır Adalet Arıyor
3
47 TL ÜCRET ÖDENECEĞİNİ DUYUNCA İTİRAZ ETTİ.
47 TL ÜCRET ÖDENECEĞİNİ DUYUNCA İTİRAZ ETTİ.
4
AÇÜ’de Şampiyon MYO
AÇÜ’de Şampiyon MYO
5