Tarım ve Orman Bakanlığı Haberleri

Tarım ve Orman Bakanlığı haberleri ve güncel Tarım ve Orman Bakanlığı gelişmeleri, Tarım ve Orman Bakanlığı ile ilgili tüm video, Tarım ve Orman Bakanlığı fotoğrafları ve Tarım ve Orman Bakanlığı haberleri Artvin Gazeteleri sitemizde


Ekonomi

Tarımsal amaçlı kooperatifler, üretici birlikleri ve ıslah amaçlı yetiştirici birlikleri derecelendirme kapsamına alındı.

Genel

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), bu yıl hava araçlarının orman yangınları nedeniyle 10 bin 683 saat uçuş...

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılıkta sürdürülebilirliği sağlamak ve verimliliği artırmak amacıyla 2023'te uygulanacak birçok destek kalemini yüzde 100-150 artırdı.

Politika

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliğinde değişiklik yaptıklarını bildirdi.

Ekonomi

Bala dışarıdan madde katılıp katılmadığının tespitinde yüksek teknolojili analiz metotları kullanılacak.

Genel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, su ürünleri ihracatının yıl sonuna kadar 2 milyar dolara yaklaşmasını beklediklerini bildirdi.

Ekonomi

Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kapsamında intikali yapılmamış araziler için taahhütnameyle gerçekleştirilen başvurulara itiraz edilmesi durumunda, mirasçılık belgesi istenecek.

Ekonomi

Özgün tanımlama numarası ile tanımlanmamış veya tanımlama numarası tespit edilemeyen sığır ile koyun ve keçi türü hayvanlar "tanımsız hayvan" olarak...

Ekonomi

Ruhsatlı üreticilere 2023 yılı yaş çay ürünü için yapılacak fark ödemesi desteği kilogram başına 30 kuruş olarak belirlendi.

Ekonomi

Bakan Yumaklı, "Belediyelerimizin su kayıplarını azaltmalarını, gri su, yağmur suyu, arıtılmış atık su gibi alternatifler kullanmalarını; çiftçilerimizin modern sulama sistemleriyle,...

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı, destek projeleriyle ülkede büyükbaş ve küçükbaş hayvanda verimliliğin artırılmasına ve ihtiyaç duyulan ekipmanların karşılanmasına katkı sağlıyor.

Genel

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) ortak çalışmasıyla planlanan genel tarım sayımı gelecek yıl başlayacak.

Murgul Resmi İlanlar
Borçka Resmi İlanlar
Ardanuç Resmi İlanlar

Trend Haberler

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
1
Alanları Doldurdu
Alanları Doldurdu
2
Nostalji Rüzgarı Ezecek
Nostalji Rüzgarı Ezecek
3
İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
4
‘Yalan Kozası’ Sahnelendi
‘Yalan Kozası’ Sahnelendi
5
CHP 6 Mayıs’ı Andı
CHP 6 Mayıs’ı Andı
6