Ukrayna Haberleri

ukrayna haberleri ve güncel ukrayna gelişmeleri, ukrayna ile ilgili tüm video, ukrayna fotoğrafları ve ukrayna haberleri Artvin Gazeteleri sitemizde


Genel

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya'nın Ukrayna'daki savaşta yüzlerce uçak, binlerce tankın yanı sıra 300 binden fazla asker kaybettiğini söyledi.

Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Genel

Ukrayna tahılını taşıyan "Resilient Africa" isimli yük gemisi, İstanbul Boğazı'ndan geçti.

Genel

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, "Ukrayna ve Türkiye her düzeyde o kadar çok alanda ve o kadar bir güven ile...

Genel

Ukrayna Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Rusya'nın Ukrayna topraklarına 15 "Şahed" tipi insansız hava aracı (İHA) ve 8 "Kalibr" füzesiyle saldırı düzenlediğini...

Genel

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nın yeniden başlamasını sağlayabileceğini belirtti.

DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, "Türkiye’nin, Ukrayna'nın toprak bütünlüğü ve egemenliğine olan değişmez desteği için minnettarım." dedi.

DÜNYA

ABD ordusu, Suriye'de Rus savaş uçaklarının, ABD'ye ait insansız hava araçlarını (İHA) bu hafta 3. kez taciz ettiğini açıkladı.

DÜNYA

Türkiye ile Ukrayna arasında, stratejik endüstriler alanında karşılıklı işbirliği ile otonom sistemler, motor AR-GE, üretim ve bakım faaliyetleri alanında ortak...

DÜNYA

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ukrayna'ya F-16 savaş uçaklarının verilmesinin cephedeki durumu kökten değiştiremeyeceğini söyledi.

Genel

Japonya Başbakanı Kişida Fumio, G7 ülkelerinin, nükleer silahsız dünya ve Ukrayna'da barışı tesis etmeyi hedeflediğini söyledi.

DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, G7 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere Japonya'nın Hiroşima kentine geldi.

Murgul Resmi İlanlar
Borçka Resmi İlanlar
Ardanuç Resmi İlanlar

Trend Haberler

Okul Terkleri Yaşanıyor
Okul Terkleri Yaşanıyor
1
47 TL ÜCRET ÖDENECEĞİNİ DUYUNCA İTİRAZ ETTİ.
47 TL ÜCRET ÖDENECEĞİNİ DUYUNCA İTİRAZ ETTİ.
2
6 Yıldır Adalet Arıyor
6 Yıldır Adalet Arıyor
3