“AKP'yi durduracak tek çare bu karardı”
CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "zamlar geri çekilmeden elektrik faturamı ödemeyeceğim" açıklamasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından video yayınlayarak, "Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" dedi.
CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır, verilen kararın yerinde olduğunu belirterek;
Kılıçdaroğlu'nun çok yerinde bir karar verdiğini belirten Başkan Çakır;" Halk, yılbaşından beri iktidarın keyfi zamları sebebiyle iflas bayrağını çekmiş durumda. Halk faturalarını ödeyemiyor, gelen maaş elektrik, doğalgaz, su faturalarına anca yetiyor. Hâl böyle olunca vatandaş isyan ediyor ama iktidar bir türlü suçunu kabullenmiyor. Halkın 1 TL verecek parası bile yokken keyfi zamları geri çekmek yerine düzenleme yapacağız diyor. İktidar halkı dinlemedikçe, zam üstüne zam yaptıkça Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu da iktidara dur demek için yeni bir karar aldı ve fahiş fiyatlı elektrik faturasını zamlar geri çekilene kadar ödemeyeceğini belirtti. Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri büyük etki uyandırdı ve vatandaşlar da genel başkanımıza destek verdi. İktidar bu söylemlerden hoşnut olmadı fakat AKP'yi durduracak tek çare bu karardı. Bir kez daha genel başkanımızla gurur duydum ve bir kez daha görmüş olduk ki Kılıçdaroğlu'nun aldığı karar vatandaşa güven, iktidara korku verdi." İfadelerini kullandı.

Kemalpaşa yoluna deniz taştı Kemalpaşa yoluna deniz taştı

Editör: Haber Merkezi