Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, 19 Eylül 2021 tarihinden itibaren yürüttüğü Kaymakamlık görevinden istifa ettiğini duyurdu. İlçeyi ve ilçe halkını daima güzel anılarla hatırlayacağını belirten Üçüncü,”Gönül bağımın hiç kopmayacağı Hopalı hemşerilerime, şahsıma ait haklarımı helal ediyor; tüm Hopalı Hemşehrilerimden ve mesai arkadaşlarımdan da haklarını helal etmelerini temenni ediyorum” dedi.

Hopa Kaymakamlığı görevinden istifa ettiğini duyuran Gürkan Üçüncü, helallik istediği mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Hopalı Hemşerilerim, 14.03.2023 tarihi itibariyle yürütmekte olduğum Hopa Kaymakamlığı görevinden ayrılıyorum. Yaklaşık 1,5 yıl süreyle Hopa’da kaymakamlık yapmak şahsım ve ailem için şeref ve mutluluk vesilesi olmuştur.

Kaymakamlığım süresince Türkiye Cumhuriyeti Devletini temsil etmenin onurunu ve adaleti önceleyerek, sevgi ve hoşgörü içerisinde görev yapma bilinci ve gayretiyle siz değerli hemşerilerime hizmet ettim. Hopa’nın kalkınması, daha yaşanır bir şehir haline gelmesi ve kültürel değerlerine sahip çıkılması yönündeki tüm çalışmalarda ve uygulanan yatırım projelerinde siz kıymetli Hopalı hemşerilerimden daima büyük destek gördüm. Hopa Kaymakamlığı görevini yürüttüğüm süre içerisinde; hesap verilebilirlik ve ulaşılabilirlik ilkelerini aktif bir şekilde işletmeye, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın vatandaşımıza sevgi ve saygıya dayalı bir anlayışla etkin ve kaliteli bir hizmet sunması için gerekli şartları ve ortamı oluşturmaya, insan odaklı hizmet anlayışını öncelemeye, toplumun bütün kesimlerini kucaklamaya, kahraman şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz başta olmak üzere yetimlere, öksüzlere ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza devletimizin vefa, şefkat ve merhamet yüzünü göstermenin gayret ve çabası içinde oldum.

Görevden ayrılırken gönül bağımın hiç kopmayacağı Hopalı hemşerilerime, şahsıma ait haklarımı helal ediyor; tüm Hopalı Hemşehrilerimden ve mesai arkadaşlarımdan da haklarını helal etmelerini temenni ediyorum.

“Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş” düsturuyla, devletimize ve milletimize yapmış olduğumuz hizmetler süresince Hopalı Hemşerilerimin şahsıma ve aileme göstermiş oldukları samimi teveccühlerini daima şükranla anacağımı özellikle vurgulamak isterim. 

Şahsım ve ailem Hopa ve Hopalı Hemşerilerimizi hep güzel anılarla ve hayırla anacaktır.

İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu

Bu duygu ve düşüncelerle Hopa Kaymakamlığı görevim süresince, benimle birlikte özveri ve büyük bir gayret içinde çalışan kıymetli mesai arkadaşlarıma, Adli ve Askeri erkâna, Emniyet ve Jandarma teşkilatı çalışanlarına, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına, mahalle ve köy muhtarlarımıza, yerel basınımızın değerli mensuplarına, her kademeden kamu görevlilerine ve beni öz hemşerileri gibi benimseyen tüm Hopa halkına saygı ve sevgilerimi sunarım. Hakkınızı helal edin.”

İbrahim Eksilmez

Editör: Haber Masası