Çocukların baskı altında kalmadan özgürce futbol oynamalarını, yeteneklerini göstermelerini ve eğlenmelerini amaçlayan Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 5’inci etabı gerçekleştiriliyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 5. hafta heyecanı yarın yaşanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 5. hafta heyecanı yarın yaşanacak

Arhavi Belediyesi ve Çiçekoğlu Vakfı’nın sponsorluğunu yaptığı 11. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 5. Etabı 2010-2011 doğumlu ortaokul 6. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi. Arhavi Kaymakamlığı, Arhavi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Arhavi İlçe Müdürlüğü ile birlikte organize edilen şenlik Arhavi Şehir Stadı’nda gerçekleştirildi. Emekli Beden Eğitimi öğretmeni Fikret Kadığlu ve Beden Eğitimi öğretmeni Sabri Jurnal Koordinatörlüğünde yürütülen futbol Şenliğinde çocuklar centilmence futbol  oynayarak doyasıya eğlendiler. şenliğe katılan öğrencilere  protokol üyeleri tarafından katılım belgeleri takdim edildi. Herkes için futbol şenliğine, Arhavi Kaymakamı Burak Çimşir, Arhavi Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, Gençlik ve Spor Arhavi Müdürü Tanju Özkara, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Editör: Haber Masası