Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı


Hopa Yavuz Selim Ortaokulu, öğretmen ve görevli öğrenciler ile 13-17 Aralık tarihlerinde Portekiz’e gidecek
Avrupa Birliği Erasmus+KA229 Stratejik Okul Ortaklığı projeleri kapsamında Portekiz’e giden öğrenci ve öğretmenler farklı kültürler tanıyacak ve kendi kültürlerini de tanıtma fırsatı yakalayacak.
Ortak ülkelerin öğrencileri bir araya gelip aynı sahnede rol arkadaşı olarak tiyatro gösterisi sunacak.
Avrupa Birliği Erasmus+KA229 Stratejik Okul Ortaklığı projeleri kapsamında, “All the World’s a Stage” adlı projesi kabul edilen Hopa Yavuz Selim Ortaokulu proje danışmanı öğretmen ve projede görevli öğrenciler 12.11.2021 Cuma günü İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar’ı makamında ziyaret ettiler.
Drama gibi farklı yöntem ve teknikler kullanarak öğrencilerin dil eğitiminde motivasyonunu arttırıp karşılıklı iyi örneklerin partnerler arasında paylaşılmasının hedeflendiği projede, tüm ortak ülkelerin öğrencileri bir araya gelip aynı sahnede rol arkadaşı olarak tiyatro gösterisi sunacaklardır. Tüm proje sürecinde öğrenci ve öğretmenler farklı kültürler tanıyacak ve kendi kültürlerini de tanıtma fırsatı yakalayacak. Proje süresi 2 yıl olup ortakları Portekiz, İtalya, Romanya, Polonya, Kuzey Makedonya’dır.13-17 Aralık tarihlerinde Portekiz’e gidecek 2 öğretmen ve 2 öğrenci İl Müdürü Acar’ a proje ile ilgili bilgi verdiler. İl Müdürü Acar öğrenciler için olağanüstü bir eğitim deneyimi olacak projeyi hazırlayan öğretmenlere teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.
Artvin Milli Eğitim Müdürlüğü

Editör: Haber Merkezi