A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi

Geçen sezon oynanan ve sportmenlik dışı olayların yaşandığı Kütahya-Hopaspor maçı öncesinde adadığı dileğini yerine getirmek için elleriyle baklava yapan Başar, koyu bir taraftarı olduğu Hopaspor'un antrenmanına giderek teknik heyete ve futbolculara ikramda bulundu.

 Başar, koyu bir Hopaspor taraftarı olduğunu ailecek futbolu çok sevdiklerini ifade ederek "Eşim Hikmet Başar Hopaspor'un foto muhabiri, oğlum Ferda da  Denizin Asi Çocukları taraftar grubu üyesi. Ailecek futbolla yatıp futbolla kalkıyoruz" dedi.Açıklamasında neden baklava yapıp futbolculara ikramda bulunduğuna da açıklık getiren Fotoğrafçı Emine Başar, yaptığı açıklamada “Kütahya Hopa maçında  olumsuzluk yaşayan oyuncularımız için kendimce adak adamıştım. "Sağ salim gelsinler geldiklerinde antrenman yaptıkları gün baklavayla gideceğim yanlarına” diye. Bu güne nasipmiş. Bu yılda play-of a çıkmaları deliği ile Hopaspor’a başarılar diliyorum. Gönlümüz kalbimiz Hopasporla. Bu seyirci ikinci lige çıkmayı hak ediyor başarılar, Artvin Hopasporum" dedi. Oyuncular antrenman sonrasında baklavalarını yedikten sonra Emine Başar'a teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çekindiler.

Editör: Haber Masası