Uzun bir aradan sonra tekrar köşe yazısı yazarak oyucularımla buluşulmanın gururunu yaşıyorum. Aslında özlemedim desem yalan olur.

Bu zaman zarfında toplumsal olaylara her zaman takip edip ilgilendiğimizi ’de belirtmek isterim. Malumunuz üzere bilenler bilir aktif siyaset yapmaya başladıktan sonra  zamanın ne kadar kıymetli olduğunu anladım. Lakin zaman benim için artık yetersiz kalmaya başladı. Bütün bu yoğunluğa rağmen köşe yazılarımı aralıksız sürdürmeye çalışacağım.

Ülkemiz  14 Mayısta  önemli bir genel seçime girmektedir. Kimisine göre ülkenin kaderini belirleyecek bir seçim bizleri bekliyor. Ancak çok radikal bakan bazı guruplar ne yazık ki bu ülkenin temel taşlarını yerinden oynatmak istiyorlar. Nitekim zaman zamanda bu konuda başarılı olmaktadırlar. Günümüz teknolojisine baktığımızda özellikle sosyal medya ve görsel medyanın etkileri oldukça fazla durumdadır. İşte bu radikal guruplar bu temel iletişim sistemi üzerinden müthiş bir algı yaratmaktadırlar. İnanları ve toplumu ayrıştırmak için her türlü algoritmayı kullanmaktadırlar.

Araştırmanın insanlara ne kadar zülüm olduğunu anladığım bir dönemdeyim. Ne yazık ki ülkem insanı hiç araştırma gereği duymadan gördüğü veya izlediği her konuyu servis ediyor. Bu bazen kişilerin özel hayatlarını tecavüz edecek kadar ilerliyor.

Önümüzde uzun bir zaman dilimi var  çok önemli konular var sizler benim yazılarımı takip ettikçe bende bütün çıplaklığı ile düşüncelerimi belirteceğim. Çok şükürler olsun ki bazı meslektaşlarım gibi başımı kuma gömmedim. Genel ve  Yerel anlamda yorumlarım ve çalışmalarla sizlerle birlikte olacağım. Siz değerli okuyucularımın duygu düşünce ve yorumlarını da alarak ülke menfaatlerimiz ve kişinin hürriyetine müdahale etmeden eleştiri ve yorumlarımızı belirteceğiz. Tabi yeri gelecek eleştirileceğiz yeri gelecek çok beğenileceğiz bizler her zaman eleştiriye açık olacağız.