Kimliği Belirsiz Kişiler Tarafından Tahrip Edildi. Kimliği Belirsiz Kişiler Tarafından Tahrip Edildi.


Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında iş birliğinin güçlendirilmesi amacıyla protokol imzalandı.
"Hareketteyiz Zindeyiz" Projesi iş birliği hakkında değerlendirmede bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, öğrencilerin yeteneklerini geliştirebilecekleri olanakları sunmayı amaçladıklarını belirtti.
Proje ile öğrencilerin erken yaşlardan itibaren sportif faaliyetlere yönlendirilmesi, spor aktivitelerine erişimlerinin sağlanması; okullarımızda spor kültürünün oluşturulması, sporun tabana yayılması, yetenekli öğrencilerin keşfedilmesi, beden eğitimi ve spor alanında ihtiyaç duyulan alanlar için nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi, tüm bu alanlardaki faaliyetlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliğinin güçlendirilmesi hedeflenmektedir.
Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar "İstiyoruz ki ilimizde eğitimini sürdüren tüm öğrencilerimizin bütün yeteneklerini geliştirebilecekleri olanakları onlara sunalım. Bu amaçla Covid- 19 salgın döneminde ertelediğimiz bütün projelerimizi yeni eğitim öğretim yılında gerçekleştirmek için çalışmalarımıza başlayacağız." dedi.
Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Editör: Haber Merkezi