Artvin’de yürütülen eğitim faaliyetleri ile ilgili istişarelerde bulunulan ziyarette, İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Esen Yağcı, Başkan Yardımcısı Pınar Ersoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muhterem Yılmaz, Ümit Orman, Fuat Ekin, Yaşar Gümüşel; İstanbul'da yaşayan Artvinliler olarak Artvin'de eğitim öğretimini sürdüren öğrencilerimizle her zaman ilgili olduklarını belirttiler. Aynı zamanda memleketleri için yapabilecekleri işler konusunda her daim işbirliğine açık oldukları ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müdürü Acar, Artvin Milli Eğitim Camiası adına kendilerine teşekkür ederek Artvin'deki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Cumhuriyetimizin 100. yılında İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı ile birlikte yürütülecek proje ile ilgili işbirliği çalışmalarının başladığını, bundan sonra da işbirliği içinde güzel çalışmaların yapılacağını belirtti.

Artvin Öğretmenevi ve ASO'da gerçekleşen ziyaret programına İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar'a Eğitim Müfettiş Başkanı Sercan Babaoğlu, İl Şube Müdürleri Fatih Yazıcı ve Özcan Köse eşlik ettiler.

“Artvin’in Geleceği Doğa Turizmi” “Artvin’in Geleceği Doğa Turizmi”

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Editör: Editör Masası