Ardanuç’ta 7 Mart Coşkusu Ardanuç’ta 7 Mart Coşkusu


İYİ Parti, Son günlerde ülke genelinde yapılan anketlerde en çok oyunu artıran siyasi parti olarak dikkat çekiyor. Meral Akşener’in ülke genelinde yaptığı geziler, rüzgar estirmeye devam ediyor. Rüzgarı da arkasına Alan Ardanuç iyi parti ilçe teşkilatı, ilçe başkanlığı, kadın kolları başkanlığı ve gençlik kolları başkanlığı uzunca zamandır sahada yapmış olduğu çalışmalarının meyvelerini almaya başladı.
Halkımızı Açlığa Mahkum Bırakan İktidarın Ömrü Bitmiştir
Özellikle Öncesinde Adalet ve Kalkınma partisinde ya da hiçbir şekilde siyasette yer almayan vatandaşlar İYİ partiye katılmaya başladı.
İYİ parti Ardanuç ilçe başkanı Selçuk Babacan yaptığı açıklamada; “Partimizin kapıları tüm vatandaşlarımıza açıktır. Halkımızı açlığa mahkum eden iktidarın ömrü bitmiştir. Kayırmacı anlayış sona ermiştir. Partimiz ve millet İttifakı umut yaratmaya devam etmekte olup gün geçtikçe bizimle irtibata geçen, bizimle iyi partiyle yola devam edeceğini söyleyen rozetini takan; Ardanuçlu iş insanları, Ardanuç esnafı, sanayi esnafı, işsiz gençler, kadınlarımız bizlere katılmıştır. Bizimle bu yolda birlikte yürümeye katılan vatandaşlarımıza “evinize hoş geldiniz” diyorum. İnanın güzel günler yakındır. Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer" ifadesi ne kadar güzel anlatıyor.
“Zor koşullardan buralara geldik” diyen Babacan, “kongre salonlarımızda yaşadığımız elektrik kesintileri şunu gösterdi artık ampulün fişini çekeceğimiz günlere ulaştırdı. Halkımız her geçen gün yoksullaşırken bu iktidarla yolunu ayırmaya devam edecektir. Bir avuç zengine beşli çeteye yedirecek paramız kalmadı” diye seslendi.
İyi Parti kadın kolları Başkanı Gülsüm Ceylan; “Partimize katılan ablalarımızı, kız kardeşlerimizi ve teyzelerimizi utandırmayacağız ve herkesin eşit yaşadığı, güzel günler için iyi partide birlikte yürüyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı Partimize davet ediyoruz diyerek seslenip çalışmalara tüm hızımızla devam ediyoruz” dedi.
Fatma Sarayoğlu

Editör: Haber Merkezi