Ardanuç’ta 7 Mart Coşkusu Ardanuç’ta 7 Mart Coşkusu


Selçuk Babacan, Ardanuç’taki çalışmalar hakkında bilgi verdi
İYİ Parti Ardanuç ilçe başkanı Selçuk Babacan, Ardanuç’un tüm köylerine ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Selçuk Bacan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ülke genelinde yaptığı gezilerde halkın sorunlarını yerinde tespit edilmesi gerektiğini belirttiğini hatırlatarak, “Partimize toplumda gün geçtikçe ilgi ve güvenin arttığını görmekteyiz. Bizlerde bulunduğumuz yerelde hiçbir siyasi anlayış gütmeden toplumun bütün unsurlarıyla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Ben yıllardır ilçede esnaflık yapıyorum. Hiçbir Ardanuçluya hiçbir zaman uzak durmadım. Aileden aldığımız terbiye buydu ki partimde aynı inançla Ardanuçlu halkımızı hiçbir siyasi anlayışı dışlamadan partimizi anlattık. Ve şimdide bunun meyvelerini almaya başladık. İnanın Bütün bu korkular son bulacak.
Toplumda korku yaratanlar, aslında kendi korkularının üstünü kapatarak, toplumda insanların yedikleri ekmek parçasıyla korkutmaya çalışıyorlar. Biz iyiler olduğumuz müddetçe buna izin vermeyeceğiz. Mutlaka bu karanlık günleri birlikte sandıkta aşacağız ve ülkemize demokrasiyi getirip bu ekonomik buhrandan alnımızın akıyla çıkmayı başaracağız. Partimiz bilgi, birikim ve tecrübeli kadrolarıyla iktidara hazırdır.” dedi.
Köylerde yaptıkları ziyarette vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirten Babacan; “Biz ilçe başkanlığı olarak her gecen gün yeni arkadaşlarımızla buluşuyor ve her geçen gün Ardanuç’ta uzanamadığımız her insana ulaşıyoruz. Bu vesileyle Bulanık köyüne yaptığımız gezide bunu gördük. Bulanık köylüler yaşadıkları sorunları kesintisiz bizlere aktardılar. Şöyle ki; bölgede yaptıkları hayvancılığın her geçen gün ellerinden kaydığını belirttiler. Artan faturalardan, çocuklarının işsizliğinden bahsederek yaşadıkları tüm bu sorunlarını bizlerle paylaştılar. Aynı güzergahta bulunan Güleş köyüne vardığımızda ise buradaki durum aynıydı. Ardanuç’un hayvancılık alanında en güçlü olan bu köydür. Artan yem fiyatları, yerinde sayan hayvan satışları,28 yıldır bitmeyen Ardahan yolu ve Tabii ki de rekor kıran Elektrik faturaları. Gerekli notları aldık. Düşüncelerimizi paylaştık.
Yolumuzu bu kez Ardanuç’un Ovacık köyüne çevirdik soğuğa ve kara inat kahvede toplanıp bizi bekleyen ovacık köylüleriyle beraber çay yudumlarken daldık sorunlara. Su sorunundan başladık, yayla yollarına, geçen yıl yaşanan kuraklığa, ekonomik krize. Çaylarımızı bitirirken el sıkışıp yolumuzu Berekete çevirdik. Bizleri sıcak bir şekilde karşıladılar. Sorunlar yine aynı değişen sadece köyler burada da gerekli notlarımızı aldık.
köy gezilerinin hızını artırarak devam ettireceğiz ama aynı zamanda da ilçede gençlik kollarımız ve kadın kollarımızda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ardanuç halkına sesleniyorum bize ulaşın biz gelelim ve sizlere ulaşalım.” ifadelerine yer verdi.
Fatma Sarayoğlu

Editör: Haber Merkezi