Artvin’in iki kadın milletvekili adayından biri olan Özlem Akyürek, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri için tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Büyük Ardanuç Mitingine yoğun katılım Büyük Ardanuç Mitingine yoğun katılım

İlçe ilçe, mahalle mahalle gezerek vatandaşların oyuna talip olduklarını söyleyen Akyürek, seçimden galip çıktığı takdirde mecliste Artvin’i ve Artvin'in cesur kadınlarını en iyi şekilde temsil edeceğini söylüyor.

özlem (3)

Ardanuç’ta vatandaşlarla buluşan Akyürek, “1 oy Kılıçdaroğlu’na 1 oy SOL'a dedik. Kadınlar, gençler, çocuklar, emekçiler için daha güvenilir, daha adil bir ülke için destek istedik. Ardanuç’ta çoğu insanın bu düzene tepkili olduğunu gördük. Artık yaşam standartlarının düştüğünü ve üreticinin zorda olduğunun farkındayız. AK Partinin kendi seçmeni de bu düzene tepkili. Biz de aydınlık bir ülke kurmak için bir oy SOL Partiye diye karşılık verdik.” ifadelerini kullandı.

özlem (1)

SOL Parti Ardanuç İlçe Başkanı Atakan Şahin de seçim çalışmalarına destek vererek vatandaşlardan seçimlerde 1 oy Kemal Kılıçdaroğlu’na 1 oy SOL Partiye istedi.

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası