Transfer süreci 17 Nisan 2023 tarihinde başlamış olup; sürecin başlangıcı Ardeşen ilçesinde düzenlenen turnuva da Trabzonspor Borçka Futbol Okulu ile Çaykur Rizespor kulübü arasında oynanan U12 yarı final maçı ile başladığı bildirildi.

Maçı tribünde takip eden Çaykur Rizespor yetkilileri Kağan Turgut’un performansına hayran kalarak oyuncuya talip olduklarını aynı gün, Trabzonspor Borçka Futbol Okulu sahibi Osman Genç’e bildirerek transfer görüşmelerininbaşlamış olduğu aktarıldı.

Transfere ilişkin konuşan Trabzonspor Borçka Futbol Okulu Kurucusu ve Sahibi Osman Genç” Forvet mevkisinde oynayan oyuncumuz Kağan Turgut çabukluğu, hızı ve bitiriciliği gibi bir çok özelliği ile Türk futbolu için önemli bir forvet oyuncusu olma yolunda önemli bir adım atmayı başardı. Kulubümüzünde onayı alınarak gerçekleştirilen bu transfer sürecinde bizlere ilgi ve alakalarını eksik etmeyen Çaykur Rizespor kulübü yetkililerine ve özellikle altyapı direktörü Bilal Karagazlıoğluna teşekkürü bir borç biliyorum. Oyuncumuzun bundan sonra ki futbol hayatı Çaykur Rizespor da devam edecek olup oyuncumuza yeni takımında başarılar diliyoruz” dedi.

Kağan TurgutÇaykur Rizespor Kulubünde ki ilk resmî idmanına ise bugün saat 11.00 de çıkacaktır.

A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi

Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası