Çiftçiyi İyice Bitirmeye Çalışıyor" Çiftçiyi İyice Bitirmeye Çalışıyor"
Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, 9'uncusu düzenlenen Kapı Köyü Festivaline katıldı. Bu yıl 9’uncusu düzenlenen KapıköyAcısu ve yayla festivali 29-30-31 Temmuz tarihlerinde gerçekleşti. Üç gün süren festival de eğlenceli anlar yaşandı. Festival  kapsamında gerçekleştirilen şenlikte Solmaz Akgül, Derya Karakaya, Ardanuçlu sanatçılar, Özgür Altunkaya, tulum yapım Ustası olan Özgür Genç ve birçok yerel sanatçılar yer aldı.
  1. Kapıköy şenliğine Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, İyi Parti Ardanuç ilçe Başkanı Selçuk Babacan, CHP Ardanuç İlçe Başkanı Orhan Aksakal, ilçe başkanları ve Ardanuç halkı katıldı.
Ardanuç belediye başkanı Yıldırım Demir festivalde konuşma yaptı. Başkan Demir konuşmasında dayanışma birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Bu tür etkinliklerin bu birliği pekiştireceğine dikkat çeken Başkan Demir, Bu Şenliğin Gerçekleşmesine katkı sunanlara teşekkür etti. Festival kapsamında çeşitli kültürel etkinlikler ve yarışmalar gerçekleştirildi. Sandalye kapma yarışması, Müziğin yanısıra kültürel etkinlikler, mikrofon sende etkinliğive tavla turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvada 22 kişi yer aldı. Aşıkve ozanların Aşık Efkari atışma anısı eğlenceli anlar yaşattı. Gülsen Başar  

Editör: Haber Merkezi