LGS ve YKS hazırlık sürecinde öğrencilere kaynak kitapları ulaştırılıyor
Milli Eğitim Bakanlığınca LGS ve YKS hazırlık sürecinde, 8 ve 12.sınıf öğrencilerin derslerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli sınıf düzeylerinde beceri temelli sorular, örnek sorular ve çalışma soruları hazırlanarak öğrencilere ulaştırılmaya devam ediyor.

Acil Önlem Alınmalı Acil Önlem Alınmalı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda eğitimini sürdüren öğrencilerin akademik becerilerinin gelişimlerinin desteklenmesi, öğrenme kayıplarının giderilmesi, tüm öğrencilere eşit öğrenme fırsatları sunulması, yardımcı kaynaklara erişiminin kolaylaştırılması ve kaynak çeşitliliğinin artırılması için yapılan kaynak kitap uygulaması devam ediyor.

İl Müdürü Fahri Acar, Artvin’de bu hafta içinde 24.353 kaynak kitabın öğrencilere ulaştırıldığını, özellikle bayramdan önce bu kitapların öğrencilere dağıtılarak, öğrencilerin tatillerini verimli geçirmelerinin amaçlandığını belirtti.

ACAR: "Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut ÖZERE' e kaynak kitapların ilimizdeki bütün çocuklara ulaşmasını sağladığı için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Milli Eğitim Müdürlüğü

Editör: Haber Merkezi