"Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun" "Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun"

Hopa’da dün gece saatlerinde 08 EB 942 plakalı araç sürücüsü İsmet Başar, yol çalışması olan köy girişinde hiçbir uyarı levhası bulunmadığı için trafik kazasına karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Hopa Yoldere Mevkii Çimenli Kavşağı’nda meydana gelen kazada ölen ya da yaralananın olmaması yüreklere su serpti.

Kazaya karışan Artvin Gazeteleri imtiyaz sahibi İsmet Başar, karayolları ekiplerinin Hopa-Borçka yol yapım çalışmaları nedeniyle özellikle Yoldere mevkiindeki sürücülerin zor anlar yaşadığını söyledi.

kaza 30 temmz (1)

Yol yapım çalışmaları nedeniyle köye ulaşımın farklı yollardan verildiğini aktaran Başar, hiçbir uyarı levhası ve işaret olmadığını ve kazanın kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Kendisinin kazayı maddi hasarlı atlattığını ancak daha büyük kazaların da meydana gelebileceği uyarısında bulunan Başar, “Burada yüklenici firmanın, karayolları yetkililerinin daha duyarlı olmaları ve tabela ve geçiş yönlendirme koymalarını talep ediyorum.” dedi.

Başar, "Kaza alanında bir saat bekledikten sonra halı saha maçından dönen ve kaza yaptığımızı görünce bize yardım eden Yoldere gençlerinden oluşan ekibe de teşekkür ederim. Bizlere yardımcı oldular, çok sağ olsunlar." diye konuştu.

Haber:Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: Editör Masası