Hopa TSO Meclis Toplantısında, Kemalpaşa ticari yaşamının sorunları görüşüldü.
Kemalpaşa Kaymakamı Deniz Yıldırım’ın Başkanlığında Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantı 6 Nisan’da Kemalpaşa Hükümet Konağı Toplantı Salonunda Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Meclis Toplantısında, Kemalpaşa’da faaliyet gösteren ortakların ve Kemalpaşa ticari yaşamının sorunları, çözüm yolları ve kalkınma projeleri ele alındı.
Bu doğrultuda Hopa TSO bünyesinde yapılan girişimler sonucunda Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi yapımıyla ilgili süreç ve gelinen son nokta değerlendirildi.
Hopa TSO'nun Hopa ve Kemalpaşa’da yapımını üstlenmeyi taahhüt ettiği 112 Acil İstasyonlarının kurulması için Kemalpaşa’da yer tahsisi konusu görüşüldü. Uygun arazinin tahsisi sağlandığı zaman Hopa TSO Yönetimi, binanın inşaatı ve iç donanımını en kısa zamanda yaparak ilçeye kazandıracağını belirtti.
Toplantıda Kemalpaşa Makriali Kilisesinin ilçe turizmine daha etkin katkı yapabilmesiyle ilgili ilçe Kaymakamı Deniz Yıldırım'ın görüş ve önerileri dinlendi.
Aynı zamanda Kemalpaşa’da son dönemde oldukça hareketlenen tekstil ticaretinde sektörün ve esnafımızın sorunları ele alındı.
Dilek ve görüşlerin ifade edildiği son bölümün akabinde oturum sona erdi.
Toplantı sonrasında Hopa TSO Meclis Üyeleri Kemalpaşa Kaymakamı Deniz Yıldırım'a katılımları ve salon tahsisinden ötürü teşekkür etti.
Sedat Başar

Etkinlikleri Planlama Toplantısı düzenlendi Etkinlikleri Planlama Toplantısı düzenlendi

Editör: Haber Merkezi